Autó Fényszóró Védő Fólia Árnyalat Wrap Vinil Átlátszó TPU Matrica, a Mercedes-Benz SLK Osztály R172 SLC AMG
Megújítva

Autó Fényszóró Védő Fólia Árnyalat Wrap Vinil Átlátszó TPU Matrica, a Mercedes-Benz SLK Osztály R172 SLC AMG

HUF 3483.00

A raktárban.

1. A fényszóró film készült, magas minőségű anyagok, amelyek könnyen tisztítható, tartós.A szuper-nyújtás képesség, a film képes lefedni minden hely, megtartva a részleteket, s nem hagy hibák. 2. Ez a fényszóró film egyszerű, kényelmes használni, csak tépje le a matricát.Könnyű szétszedni, s nem hagy maradékot, de soha nem károsítja az autó világítás.Erős fényáteresztés, nem befolyásolja a használatát autó világítás. 3. Lehet megnyúlik, amikor fűtött, vízálló, nap-bizonyíték, jó fényáteresztő, sima felület.Nem fakul, chip, vagy repedés. 4. Rugalmas védő fólia autó világítás.A világos színű fólia védi a fényszórók, a károk, a kis kövek, kavics, vagy rovarok. 5. Ha bármilyen problémája van, amikor megvásárolta ezt a terméket, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, válaszolunk a kérdéseire 24 órán belül.Termékleírás : Anyaga : Import TPU (Saját Gyógyító ) Megjegyzés : Arany a lobbanáspont az a statikus objektum átlátszó statikus feltételek mellett, majd arany lobbanáspont csak a sunshine Feature : karcálló, Dekoráció Egyszerű Telepítés : 1. Fröccsenő víz, a fény, a film. 2. Bot a film a megfelelő helyen. 3. Húzd meg a vízben, majd a buborékok, egy pad.Alkalmazható Modellek : https : A Mercedes Benz SLK osztály 3 generációs R172 2011-2020.

Alapjellemzők

Material :
Import TPU (Self Healing )
Note :
Golden with the flash point of the static object is transparent under static conditions, and it will be golden with a flash point only under the sunshine
Feature :
Scratch Resistant and Decoration
Easy Installation:
1. Spray water to the light and the film. 2. Stick the film on the right place. 3. Squeeze the water and bubbles out with a pad.
Applicable Models: :
For Mercedes Benz SLK class 3th generation R172 2011-2020 :

A legjobb ajánlatok