Vázlatfüzet Rajz Papír Profi nehézsúlyú Papír, Akvarell, Papír, Pad, Könnyen szakad a Rajz, a Művészet Szerelmesei, Festés
Megújítva

Vázlatfüzet Rajz Papír Profi nehézsúlyú Papír, Akvarell, Papír, Pad, Könnyen szakad a Rajz, a Művészet Szerelmesei,

HUF 3765.15

A raktárban.

A papírt tartalmaz, vízálló bevonat, valamint a tinta nem könnyen behatolnak a második lapot.A papírt tartalmaz, vízálló bevonat, valamint a tinta nem könnyen behatolnak a második lapot.Sima papír felülete, csökkenti a kopást a nib, amely az élet a nib.Extra vastag papír alap a tervezők, hogy a festék.Tetejére ragasztott, nem könnyű leesni, könnyen szakad.Professzionális papír, jó tinta felszívódását, valamint jó színvisszaadási. 1. A papírt tartalmaz, vízálló bevonat, valamint a tinta nem könnyen behatolnak a második lapot.2. Extra vastag papír alap a tervezők, hogy a festék.3. Sima papír felülete, csökkenti a kopást a nib, amely az élet a nib.4. Tetejére ragasztott, nem könnyű leesni, könnyen szakad.5. Professzionális papír, jó tinta felszívódását, valamint jó színvisszaadási.

Alapjellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Marker Pad
Material:
Paper
Color:
Shown as Picture
Size:
Approx. 21 * 14.7cm / 8.3 * 5.8in
Quantity:
30 sheets/set
Packaging:
OPP Bag
Package List:
1 * Marker Pad :
1. Please allow 1 2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A legjobb ajánlatok