Sütés Eszköz, Torta Fém Labdát 4db Rozsdamentes Acél 304 a Torta Dekorációs Eszköz egy Szobor, Formálója a Dombornyomás Clay-Art Projektek, Szobor
Megújítva

Sütés Eszköz, Torta Fém Labdát 4db Rozsdamentes Acél 304 a Torta Dekorációs Eszköz egy Szobor, Formálója a Dombornyomás

HUF 1321.65

A raktárban.

Magas minőségű anyagokból készült, tartós, rozsdamentes acél, hosszú élettartam.Könnyen kezelhető, egy gömb alakú, valamint gumi markolat rozsdamentes acél golyó a fejét, ami lehet használni, mint egy szükséges üreg.Nagyon alkalmas a dombornyomás, agyag, művészeti projektek, szobor, valamint DIY sütés torta dekoráció tevékenységek.Ez lehet használni, mint egy torta dekorációs eszköz, egy szobor, formálója, egy modellező agyagot eszköz, egy fazekas eszköz, agyag, faragott formázó eszköz, valamint egy modellező eszköz.Az eszköz kifejezetten alakításában, törlés, majd préseléssel.Szolgáltatás : 1. Magas minőségű anyagokból készült, tartós, rozsdamentes acél, nem könnyen rozsdásodik, valamint a hosszú élettartamot.2. Könnyen kezelhető, egy gömb alakú, valamint gumi markolat rozsdamentes acél golyó a fejét, ami lehet használni, mint egy szükséges üreg.3. Nagyon alkalmas a dombornyomás, agyag, művészeti projektek, szobor, valamint DIY sütés torta dekoráció tevékenységek.4. Ez lehet használni, mint egy torta dekorációs eszköz, egy szobor, formálója, egy modellező agyagot eszköz, egy fazekas eszköz, agyag, faragott formázó eszköz, valamint egy modellező eszköz.5. Az eszköz kifejezetten alakításában, törlés, majd préseléssel.Specifikáció : Elem Típus : Fém Sütemény Ball Material : Rozsdamentes Acél 304 Weight : Kb. 127g / 4.5 oz Color : Blue Use : Fondant torta dekoráció dombornyomás alakú Csomag Lista : 4 x Torta Fém Ball Note : Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Alapjellemzők

Item Type:
Cake Metal Ball
Material:
Stainless Steel 304
Weight:
Approx. 127g / 4.5oz
Color:
Blue
Use:
Fondant cake decoration embossing shape
Package List:
4 x Cake Metal Ball :
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A legjobb ajánlatok