Vinil Fali Matricák Gyerek Szoba Indiai Hadsereg Cserélhető Fali Matrica Gyerekszoba Hálószoba, Nappali Fali Dekoráció Játék Poszter ZX 57x61cm
Megújítva

Vinil Fali Matricák Gyerek Szoba Indiai Hadsereg Cserélhető Fali Matrica Gyerekszoba Hálószoba, Nappali Fali

HUF 3550.50

A raktárban.

Széles körben alkalmazható : a fal idézetek matricák alkalmazható otthoni dekoráció nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, TV háttér, vagy egyéb más alkalmakkor, például az osztályteremben, óvoda, kalligráfia, szoba, iroda, kávézó, ami.Gyermekek biztonsága : Készült környezetbarát vinil, festékek, valamint ragasztó, amely nem mérgező, illetve szag ingyenes, miközben a gyerekek messze vegyi anyagok kárt.Könnyű Meghámozni Kiszínezni a környezetben, ezek a matricák hozza egy kellemes pillanat.Stílus : modern Category : csempe, falak, bútorok matricák, padlómatrica, ablak stickers Pattern : Sima Fal Sticker Specification : egyetlen package Model : Fal Sticker Scene : Wall Features : környezetvédelem, vízálló..Anyaga : Vinil fal sticker Category : fal, csempe, ablak sticker100% vadonatúj, magas quality Material : Vinyl, PVC fal sticker Easy kell használni : válasszon egy sima, tiszta, száraz felületre.Húzza le a matricák egyenként.Helyezze a ragasztó egy sík felületen, anélkül, nyomja őket, hogy így ki lehet húzni, illetve a munkahelyre.Ha a hatás nem kielégítő, nyomja meg a buborék passzív hogy közelebb kerüljön a felszínre.A matrica könnyű eltávolítani, de nem lehet újra/replacedhow kell használni : 1. Készítse el saját, olló, kés, kártyák.2. Illessze be a transzfer film-ra a design.3. Karcolás a kártyát többször is, hogy elkerüljük a légbuborékokat.4. Tedd a tervezés, mind a film a felszínen a kijelzőn, majd óvatosan távolítsa el a transzfer film.

Alapjellemzők

single package :
Model:
Wall Sticker
Scene:
Wall
Features:
environmental protection, waterproof...
Material:
Vinyl wall sticker
Category:
wall, tile, window sticker
100% brand new and high quality :
Material:
Vinyl PVC wall sticker
Easy to use:
choose a smooth, clean and dry surface.
Peel off the stickers one by one. Place the adhesive on a flat surface without pressing them so that it can be pulled out and repositioned. :
If the effect is satisfactory, press the bubble outward to bring it closer to the surface. :
The decal is easy to remove, but cannot be reused/replaced :
how to use:
1. Prepare your own scissors, knives and cards. :
2. Paste the transfer film onto the design. :
3. Scratch the card repeatedly to avoid air bubbles. :
4. Put the design and film on the surface of the display, and then carefully remove the transfer film. :

A legjobb ajánlatok