fosa1 PC Chassis Fan Hub, Számítógép Tempreture Szabályozó, 4 tűs CPU Hűtő Hub, Ventilátor Alváz Ventillátor, Ventilátor Fordulatszám szabályozó, Case Fan Számítógépes Esetekben a PWM-Kábel(4D)
Megújítva

fosa1 PC Chassis Fan Hub, Számítógép Tempreture Szabályozó, 4 tűs CPU Hűtő Hub, Ventilátor Alváz Ventillátor,

HUF 943.65

A raktárban.

Cím hiánya alaplap interfészek : PC Chassis Fan Hub megoldja a problémát, a hiánya alaplap interfészek összpontosít foglalkozó rajongói kábelek.Két színű felület : A PWM felület csatlakozik a CPU ventilátor felület az alaplap, a vörös felület egy külön felület a CPU ventilátor (a sebesség mérési funkció).A fekete felület egy hagyományos PWM ventilátor felület (nincs fordulatszám-mérés jel).A megfelelő tápegység, hőmérséklet szabályozás : A tápegység hajtott közvetlenül a tápegység, hogy csökkentsék a terhelést a nyomást az alaplap.A PWM a hőmérséklet-szabályozó vonal csatlakozik külön-külön, hogy az alaplap, így a tápegység hőmérséklet-szabályozás helyes.Alkalmas 12 v-os alaplap 3 Pin/4 tűs rajongók : A Számítógép Tempreture Szabályozó alkalmas 12 V-os alaplap 3 Pin/4 tűs rajongók. (3 pólusú rajongó is használható.Mivel azonban a 3-pólusú rajongó nem PWM fordulatszám szabályozás, fut teljes sebességgel, amikor csatlakoztatva.).Még a sebesség beállítása : Bontsa ki a négy-tűs csatlakozó egy egységes alaplap több csatlakozók számára is, sebesség beállítása. (Ha a ventilátor 3-pin-rajongó, azt is dugja be, de nem éri el a PWM vezérlés sebesség.).Szolgáltatás : 1. Van egy ragasztó a hátán a hub PCB könnyen ragad egy sík helyen, illetve szilárd csavar lyuk.Tulajdonságok : Állapot : 100% új Elem típus : PC esetben rajongó hub Anyag : fém Alkalmas : A 12 V 3-pin/4-tűs alaplap rajongók.Is használható, 3-pin-rajongók, de fut teljes sebességgel, amikor csatlakoztatva, mert a 3-pin-rajongók nem PWM fordulatszám-szabályozás funkció.Interfész típusa : Nagy 4 D felület, SATA interface Csomag Lista : 1 x PC Chassis Fan Hub, 1 x kábel Megjegyzés : a félreértések Elkerülése érdekében a fordulatszám mérése, számítógép lefagy, valamint a multi-csatorna kiterjesztett felület a felület, csak a sebesség mérés kijelző a rajongók.

Alapjellemzők

Condition:
100% brand new
Item type:
PC case fan hub
Material:
metal
Suitable:
For 12V 3-pin/4-pin motherboard fans. Can also be used for 3-pin fans, but runs at full speed when connected because 3-pin fans have no PWM speed control function.
Interface type:
Large 4D interface, SATA interface
Package List:
1 x PC Chassis Fan Hub, 1 x cable :
Avoid confusion with speed measurement, computer crashes and multi-channel interface extended from one interface, only the speed measurement display one of the fans. :

A legjobb ajánlatok